Sydhavnskvarteret

Byudvikling

Sydhavnskvarteret i rivende udvikling

Området fra Sydhavnen til Sjællandsbroen i København er i rivende udvikling. Gamle industrigrunde og –bygninger giver gradvist plads til nye domiciler og blandede boligkvarterer. Bydelen er indbegrebet af pulserende by- og arbejdsliv med let adgang til motorvejen, Amagers og havnens rekreative arealer og Københavns centrum.
Sydhavnen i København
Boligbyggeri i Sydhavnskvarteret
Havnen ved Sydhavnen i København

Gennem de sidste 35 år har MT Højgaard Property Development haft en finger med i udviklingen med alt fra større firmadomiciler til levende boligkvarterer som fx Frederikskaj, Teglholms Have og A.C. Meyers Vænge. Og udviklingen er ikke slut endnu. I de kommende år tager det nyeste projekt ’Slusen’ form i samarbejde med Arbejdernes Landsbank og andre grundejere. Her bliver plads til både kontorer, boliger, seniorboliger, ungdomsboliger, børneinstitution og butikker.

Sydhavnen boligbyggeri
Hele området omkring den gamle Teglværkshavn med metro, universitetsmiljø, boliger og erhverv rummer potentiale til at skabe en livlig bydel som Sydhavnens naturlige centrum. Udvikling af havnefronten indgår i planerne som et stort rekreativt aktiv med mulighed for at skabe miljøer omkring sejlsport, kajpladser til husbåde, cafeer og butikker.
Projektudvikling i Sydhavnskvarteret

Vi været en del af udviklingen af området omkring Teglværkshavnen i mange år. Tidens behov ændrer sig konstant, og det er spændende at få lov til at være med til at forny, forbedre og forandre området på den lange bane.

Torben Dahl,
Projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Property Development

Projektudvikling i Sydhavnskvarteret
Sydhavskvarteret

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.