Byudvikling

Vi tager medansvar for fremtiden

Bæredygtighed er ikke en mulighed – det er en nødvendighed

Som passionerede og erfarne projektudviklere tager vi vores ansvar alvorligt, når vi får til opgave at skabe fremtidens byer og bymiljøer. En holdbar verden er nemlig en fælles aspiration
– for beboere såvel som bygherrer.

Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet. Fremtiden skal være bæredygtig. For når vi løfter i flok, kan vi sætte barren højere. Vi hjælper vores kunder med at udvikle levende, bæredygtige bymiljøer.

Hovedområder

Boliger
Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for en tryg dagligdag, lige præcis der hvor man er i livet.
Det levende bymiljø

Som byudviklere er vi med til at skabe fremtidens bymiljøer. Når vi udvikler, er det en fin balance mellem mange hensyn – til borgere, til kommune, til virksomheder og til investorer. Når vi slår stregerne til fremtidens byer, er det dog altid med mennesket i centrum.

Det handler ikke bare om byfortætning, flot arkitektur og billige kvadratmeter. Det handler om at skabe liv mellem husene, trække naturen ind, skabe pladser og mødesteder til aktiviteter og optimal tilgængelighed til området. Kun på den måde bliver byen levende og attraktiv til gavn for alle.

Medarbejdere
Kom godt fra start
I en åben dialogproces skaber vi stærke visioner

Den gode og fremtidssikrede byudvikling starter allerede ved den første spæde idé. De rigtige kræfter skal med fra start – fra investorer og nabo er til myndigheder, interesseorganisationer og fremtidige aktører som fx restauratører og butiksejere.

I en åben dialog proces skaber vi stærke visioner, strategier og får den rigtige ledelse på plads, der kan navigere gennem planlægning, politiske beslutningsgange og effektive byggeprocesser.

Medarbejdere
Respekt for fortiden
Industriel kulturarv
Byudvikling finder ofte sted på by- og havnenære arealer med en industriel kulturarv. At fjerne alle spor af historien er sjældent den rigtige løsning, for arven fra fortiden er med til at skabe nutidens attraktive bymiljøer.
Derfor udvikler vi altid med respekt for fortiden og blik for fremtiden.

Med bæredygtighed
i centrum

Vi ser bæredygtighed som en helhedsorienteret tilgang til byudvikling – fra de store linjer og overordnede principper
til de små detaljer og konkrete løsninger.
Den helhedsorienterede tilgang omfatter både miljø-
og klimamæssige parametre og sociale og økonomiske aspekter.

Vi anvender viden og kompetencer inden for bæredygtighed gennem hele udviklingsprocessen.
Vi ser livscyklusanalyser og bæredygtigheds-certificering som strategiske og systematiske værktøjer i processen, der guider alle parter til at træffe ansvarlige og langtidsholdbare valg.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.