Karriere

Er du vores nye kollega?

MT Højgaard Property Development
er en ambitiøs arbejdsplads

Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men vi tilbyder også store udviklingsmuligheder, og vi skaber rammerne for, at du kan være med til at sætte dit aftryk både på vores virksomhed og de projekter, som vi skaber sammen.

Samarbejde
som omdrejningspunkt

Når du møder os, vil du opleve, at samarbejdet er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi tror på, at dialog, respekt og videndeling er forudsætningen for, at vi lykkes, og vi ved, at et stærkt samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i sidste ende er vejen til de bedste resultater.

Karriere hos
MT Højgaard Property Development

Hvis du har lidenskaben, visionerne og talentet til at se nye muligheder
og føre dem ud i livet, så er en karriere hos MT Højgaard Property Development måske noget for dig. Vi er løbende på udkig efter dygtige medarbejdere, så vi vil meget gerne have, at du søger direkte på de af vores ledige stillinger, der er relevante for dig.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte vores HR partner Birgitte Nymann på birny@mth.dk på telefon 4086 1883

Job i MT Højgaard Projektudvikling

Søg uopfordret

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du kan se dig selv som en del af MT Højgaard Property Development. Send os din uopfordrede ansøgning, cv samt øvrigt materiale, som kan være med til at tegne et billede af dig og dine kvalifikationer. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Din uopfordrede ansøgning bedes sendes til info-pu@mth.dk

Karriere i MT Højgaard Projektudvikling

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.