Slagelse Sygehus

OPP
Nyt føde- og sengeafsnit til Slagelse Sygehus skaber udgangspunkt for optimale patientforløb
Opførelsen af føde- og sengeafsnittet på Slagelse Sygehus er sket i et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Afsnittet har fødestuer i stueetagen og yderligere tre etager med 180 sengepladser og behandlingsrum. Det samlede areal på det nye afsnit er på cirka 18.000 kvadratmeter.
Slagelse sygehus 18000kvm
Afsnittet har et samlet areal på 18.000 m2
Facade Slagelse sygehus
180 sengepladser på Slagelse Sygehus
Føde- og sengeafsnittet på Slagelse Sygehus har fødestuer i stueetagen og 180 sengepladser samt behandlingsrum på yderligere tre etager.
gang på Slagelse Sygehus

Danmarks største OPP
inden for sygehusbyggeri

Føde- og sengeafsnittet er et af Danmarks største Offentlig-Private Partnerskaber (OPP) inden for sygehusbyggeri. Udover opførelsen af den nye bygning omfatter projektet udvendig drift og vedligeholdelse i 20 år i et samarbejde mellem de offentlige og private virksomheder.

MT Højgaard Property Development har udviklet byggeriet, og vi står nu – i et samarbejde med DEAS – for bygningens udvendige drift.

Danmarks største offentlige private partnerskab
Projektering på Slagelse Sygehus

3D-projektering sikrer fejlfrie
konstruktioner og installationer

På Slagelse Sygehus har MT Højgaard Danmark stået for projekteringen i et tæt samarbejde med DEAS. Der er anvendt 3D-projektering inkl. kollosionskontrol, hvilket medfører, at konstruktioner og installationer er fejlfrie, samt at byggeriet er bygbart.

Slagelse Sygehus
Ved detaildimensioneringen af de bærende konstruktioner er der primært anvendt Strusoft-beregningsprogrammer, og modelleringen af konstruktionerne blev blandt andet udført på vores kontor i Vietnam. De to nye bygninger er opført i betonelementer og med in situ-støbte kælderkonstruktioner.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.