Skovbakkeskolen

OPP

Tidssvarende læringsmiljøer med
fleksibel og indbydende indretning

Vi har i et OPS-samarbejde med DEAS skabt Skovbakkeskolen i Odder. Skolen har plads til 650 elever og personale samt en tilhørende daginstitutionen med plads til 100 børn. Skolen giver moderne og fleksible rammer for læring, bevægelse og fællesskab.
Indbydende indretning på Skovbakkeskolen
Vi har haft ansvaret for alle ingeniørdisciplinerne fra konstruktionerne, VVS- og elinstallationer, til brand bæredygtighed og geoteknik.
Skovbakkeskolen i Odder
Skovbakkeskolen med 9300kvm
Med de 9.300 kvadratmeter fordelt over to etager har Skovbakkeskolen plads til 650 elever og personale samt 100 børn i den tilhørende daginstitution
Bæredygtigt indeklima
Skolen lever op til energiklasse 2020 og er bygget med fokus på bæredygtighed, indeklima og langtidsholdbare løsninger.
Hjerterum
Skolen er 9.300 kvadratmeter stor og fordelt på to etager, og den huser indskoling, mellemtrin, udskoling med tilhørende faglokaler og gymnastikhal samt daginstitution. Skolen er karakteriseret ved dens komplekse ”zigzag” taggeometri, varierende facade og det store hjerterum, der fungerer som omdrejningspunkt for skolen. I hjerterummet har vi placeret to øjer, og i fløjene har vi placeret to store ovenlys.
Facaden på Skovbakkeskolen
Drift og vedligeholdense

Flerfunktionalitet sikrer
fremtidens læringsmiljøer

Projektudvikling af Skovbakkeskolen
MT Højgaard Property Development har udviklet Skovbakkeskolen som del af et Offentlig-Privat Samarbejde (OPS) med DEAS. Sammen skal vi stå for skolens drift og vedligeholdelse i 25 år.

OPS er en god og langsigtet løsning til skoleprojekter, og i MT Højgaard Property Development indgår vi også i lignende samarbejder på Nordstjerneskolen i Frederikshavn og Vildbjerg Skole i Vildbjerg.

Boldbaner
Skovbakkeskolen
Projektering af Skovbakkeskolen

Komplicerede
stålkonstruktioner

Som en del af opførelsen af Skovbakkeskolen har MT Højgaard Property Development varetaget projekteringen. Her har vi været ansvarlig for alle ingeniørdisciplinerne fra konstruktionerne, VVS- og elinstallationer, til brand, bæredygtighed og geoteknik.

Allerede fra den tidlige opstartsfase og gennem projektering og udførelse har der været et klart fokus på at optimere den efterfølgende drift af bygningerne. Der er blevet anvendt 3D-projektering inklusiv kollisionskontrol, der medfører bygbarhed og fejlfrie konstruktioner og installationer.

Ved detaildimensioneringen af de bærende konstruktioner har vi brugt de nyeste beregningsprogrammer, og i forbindelse med de store komplicerede ståltagkonstruktioner er der projekteret med brug af designværktøjet ROBOT.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.