Parkeringshus, Regionshospitalet

OPP
Lyst og åbent parkeringshus letter adgangen for patienter, pårørende og medarbejdere

I tilknytning til Regionshospitalet i Randers har MT Højgaard Property Development opført et parkeringshus med 564 parkeringspladser i alt. Parkeringshusets samlede areal er på 14.600 kvadratmeter.

Facade på parkeringshus
Brugen af strækmetal medvirker, at parkeringshusets facade fremstår delvist gennemsigtig.
Parkeringshus regionshospitalet
p-hus i randers

Parkeringshuset, som MT Højgaard Property Development har opført, indeholder 564 parkeringspladser.

p-hus i randers
På et OPP-projekt som dette betyder parternes fælles fokus på kvalitet og langsigtede løsninger, at vi sammen opnår en god totaløkonomi. Den store fordel ved at indgå i et OPP-samarbejde – både på projektet i Randers og generelt – er, at alle parter lægger vægt på totaløkonomien over en årrække, og ikke bare her og nu.

Opført i OPP-samarbejde
med Region Midtjylland

Region Midtjylland valgte at få parkeringshuset opført i et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP), hvor private selskaber står for alt fra finansiering og projektering til opførelse, drift og vedligeholdelse. Til at udføre opgaven valgte Region Midtjylland et OPP-team bestående af DEAS (tidligere Dan-Ejendomme), DnB NOR Bank og MT Højgaard Property Development.

OPP p-hus
parkeringshus

Bygget på skrå grund

Parkeringshuset er bygget på en skrå grund og for at arealoptimere, har vi minimeret rampernes længde, ved at lade alle parkeringsdæk falde 3,5% med terrænet. Dermed sikres maksimal kørekomfort på ramperne mellem etagerne.
p-hus

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.