Nordstjerneskolen

OPP
Inspirerende skolemiljø
I Frederikshavn har vi opført den smukke stjerneformede Nordstjerneskole, der med sine 14.185 m2 kan rumme op til 1.150 elever og 160 lærere. På konferencen “Byggeri af fremtidens skole 2013” blev Nordstjerneskolen kåret som årets skolebyggeri. Skolen blev blandt andet fremhævet for dens stærke fokus på bæredygtighed.
Årets skole i 2013
I 2013 blev Nordstjerneskolen kåret til årets skole ved konferencen “Byggeri af fremtidens skole 2013”
Nordstjerneskolen på 14185kvm
Skolen kan med sine 14.185 m2 rumme op til 1.150 elever og 160 lærere.
Nordstjerneskolen i Frederikshavn
På Nordstjerneskolen i Frederikshavn er der i indretningen lagt vægt på, at dele af undervisningen kan foregå i fællesområderne.
OPS byggeri
OPS-byggeri

Nordstjerneskolen blev opført som et OPS-projekt (Offentlig-Privat Samarbejde), hvor Frederikshavn Kommune står som ejer af skolen. MT Højgaard Property Development står sammen med DEAS for drift og vedligehold i 25 år.

Nordstjerneskolen OPS
Legende børn på Nordstjerneskolen

Flerfunktionalitet sikrer
fremtidens læringsmiljøer

Nordstjerneskolen
Fleksibilitet og flerfunktionalitet er højt prioriteret på Nordstjerneskolen. Indretningen på skolen er en kombination af betonvægge og lette gipsvægge, og der er lagt vægt på, at dele af undervisningen kan foregå i fællesområderne.
Nordstjerneskolen
Solceller Nordstjerneskolen
Energioptimeret skole
Energioptimeret skole
Nordstjerneskolen er på forkant i forhold til energioptimering. På skolens tag er der solceller, som kan producere, hvad der svarer til det årlige elforbrug i tyve enfamilieshuse. Skolen er i det hele taget opført efter de energikrav, der forventes at gælde i 2020, så skolen ikke bliver energimæssigt forældet lige foreløbig.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.