Nordre Jernbanevej

Boligbyggeri

Attraktive lejeboliger tæt på
Hillerøds centrum

Lejlighederne på Nordre Jernbanevej ligger centralt i Hillerød, tæt på offentlig transport og grønne områder. Byggeriet består af fire punkthuse og et gadehus med 94 lejligheder. I gadehuset er der integreret parkering under bebyggelsen.

Natur ved Nordre Jernbanevej
Bofællesskabet består af 47 private ejerboliger samt et stort fælleshus og opføres i den nye, mangfoldige bydel ’Musicon’ i Roskilde.
Stisystem ved Nordre Jernbanevej
Byggeriet på Nordre Jernbanevej
En kombination af traditionelle betonkonstruktioner og træelementer udgør de bærende konstruktioner på byggeriet på Nordre Jernbanevej.
Nordre Jernbanevej

Projekteret i 3D

I MT Højgaard har vi blandt andet været ansvarlige for projekteringen på Nordre Jernbanevej. Her har vores division Design & Engineering bidraget med alle ingeniørdiscipliner, såsom konstruktioner, tekniske installationer, bæredygtighed og geoteknik. De bærende konstruktioner blev designet ved brug af traditionelle betonkonstruktioner kombineret med træelementer, der sikrede den arkitektoniske løsning.

Interior Nordre Jernbanevej
Parkering Nordre Jernbanevej
Parkeringen
Parkeringen under bebyggelsen blev designet, så vi minimerede antallet af væggene i parterre, hvilket skabte optimal fleksibilitet til parkeringsforhold. Samtidig betød løsningen med parkering, der er integreret i byggeriet, forøget plads til udearealer.
Fælleshuset Nordre Jernbanevej

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.