Kildegården

Boligbyggeri

35 eksklusive lejelejligheder
i Roskilde

I Roskilde udvikler MT Højgaard Property Development et boligbyggeri i en helt særlig by kontekst mellem det tidligere kaserneanlæg og Kunstens Hus. Med varierende boligstørrelser favner Kildegården en blandet beboersammensætning både i familie konstellationer og i aldersgrupper.

Frodigt område i Roskilde
Eksklusive boliger
Fællesskab i Kildegården
Fællesskab
Kildegården i Roskilde
Kildegårdens 65 lejelejligheder

Perfekt forbundet
dog helt sit eget

Projektet vil bestå af 35 lejelejligheder med tre og fire værelser, alle med tilhørende altaner eller terrasser og baghaver.

Byggeriet består af fem byhuse, der opføres i 3,5 etager, hvor der på de øverste etager bliver etableret penthouse-boliger med tre altaner hver.
Kildegården lejelejligheder
Historisk kontekst
Luftfoto af Kildegården
Arkitektur og landskab vil blive varetaget af Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape med en vision om at balancere en ny og særegen boligbebyggelse, der samtidig forholder sig til den helt særlige historiske by kontekst den er placeret i.
Bygningsmaterialer i Rødlige nuancer
Pulserende liv ved kildegaarden
Kildegården
Rødlige nuancer
Bygningsmaterialer i rødlige nuancer er inspireret af det klassiske bymiljø i området omkring kildegården, som dermed bidrager til en bymæssig relation og det nye parkareal i kildegården skaber gennemgang på tværs af området og binder det naturligt sammen med det store kultur-, idræts- og fritids-centrum placeret i det gamle kaserneanlæg

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.