KHV7

Erhverv

Optimal udnyttelse af dagslys og kvadratmeter

I 2016 indviede vi et nyt, innovativt domicil, som vi selv har udviklet og opført. Byggeriet er udviklet med udgangspunkt i MT Højgaard Property Developments MultiFlex Office-koncept, der giver mulighed for løbende at udvide og tilpasse indretningen efter anvendelsesbehov. Domicilet er 12.900 kvadratmeter stort og har plads til 650 medarbejdere.

MT Højgaard i Orbicon
MT Højgaards domicil er blandt andet udviklet med fokus på energiforbrug, akustikforhold og indeklima.
Domicil med plads til 650 medarbejdere
Domicilet har plads til 650 medarbejdere
Domicil i Orbicon

Erhvervsdomicilet har opnået guld inden for bæredygtigheds-certificeringen DGNB. Anerkendelsen er opnået på baggrund af en række parametre, herunder udnyttelse af dagslys, energiforbrug, akustikforhold, indeklima, og transportforhold.

Kaffebar i Orbicon
Entreprenør og slutbruger
Opførelsen af vores eget erhvervsdomicil i Søborg har været en spændende opgave, da vi både har været entreprenør og slutbruger på projektet. Derudover har vi kunnet følge opførelsen helt tæt fra vores tidligere domicil, da de to domiciler ligger lige op ad hinanden.
Erhvervsdomicil i Søborg
Udvikling af Orbicon
Fra salg til opførsel
Multiflex Office Orbicon

MT Højgaard Property Development har selv udviklet projektet på egen grund med PensionDanmark, der i dag ejer ejendommen, som investor.

At vi selv har udviklet domicilet, indebærer blandt meget andet, at vi har stået for alt fra salget til investoren, til lejeindretning, og til alt det praktiske i forbindelse med opførelsen og indflytningen. Byggeriet er udført efter vores egenudviklede MultiFlex Office-koncept, der giver mulighed for at tilføje flere kvadratmeter til byggeriet løbende eller rykke rundt på ruminddelingen. Det sikrer, at der er fokus på fleksibiliteten i indretningen og på løbende at kunne tilpasse indretningen efter anvendelsesbehovet.

Katinen i Orbicon
Hall i Orbicon
Multiflex Office KHV7
Projektering og VDC

Vi har selv stået for alle ingeniørdiscipliner på domicilet såsom konstruktioner, VVS- og el-installationer, brandsikring, bæredygtighed og geoteknik. Da vi skabte konstruktionerne, valgte vi at udføre dem i betonelementer med et søjle og bjælkesystem i facaderne og med nogle få stabiliserende kerneområder for at tilgodese den fleksible indretning.

I projekteringen anvendte vi 3D-modellering og ved hjælp af automatisk kollisionskontrol sikrede vi, at designet af byggeriet var bygbart længe inden første spadestik.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.