Hummeltoftevej

Boligbyggeri
Spændende boligprojekt i Sorgenfri nyfortolker den klassiske karréstruktur
På Hummeltoftevej ved Sorgenfri Station i Virum har vi bygget 148 dejlige boliger, 1.500 kvadratmeter butiksareal samt godt 7.500 kvadratmeter kælder. Byggeriets karré er samlet omkring et smukt og frodigt gårdrum i flere niveauer. Alle boliger er opført i høj kvalitet med vægt på funktionalitet og bæredygtighed, og de har hver især et privat udeareal i form af altan eller egen have samt privat parkering.
Nyt liv til ejendommen som tidligere var politistation
Hummeltoftevej legeplads
natur humletoftevej
Facade på Hummeltoftevej
Byggeriet er opført på den grund, hvor Lyngby Politistation tidligere lå. Således er opførelsen sket i et område, hvor der sjældent udbydes areal er til opførelse af nybyggeri, og hvor der nu er rammer for et trygt og grønt miljø tæt på stationen og Lyngbys dynamiske centrum samtidig med, at der er kort afstand til København.
Legeplads

Sundt indeklima og
gode lysforhold

I opførelsen har vi haft stort fokus på et sundt indeklima med gode og holdbare materialer samt et lavt energiforbrug og varmebehov i boligerne. Gode dagslysforhold i boligerne er et andet vigtigt parameter, der skaber social og funktionel værdi for beboerne. I udearealerne er der indrettet faciliteter til forskellige aldersgrupper, hvilket giver et livligt gårdrum med plads til masser af sociale aktiviteter.

Altan
facade på Hummeltoftevej
Udsigt fra lejligheder på Hummeltoftevej
facade på Hummeltoftevej
Altaner på Hummeltoftevej
Vinduespartier på hummeltoftevej
Løft af hele området

Projektet på Hummeltoftevej er udviklet i samarbejde med Freja Ejendomme A/S, Lyngby-Taarbæk Kommune og med udvidet borgerinddragelse. MT Højgaard Property Development har haft option på køb af grunden og arbejdet med udviklingen af projektet igennem længere tid. Det færdige projekt medvirker til at løfte hele området omkring Sorgenfri Station, der vil blive endnu mere attraktivt både for boligkøbere og erhvervsliv.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.