Gaardhaverne

Boligbyggeri

Svanemærkede rækkehuse i
grønne omgivelser i Taastrup

Gaardhaverne er Høje Taastrups nye svanemærkede boliger, hvor der er plads til at leve livet både ude og inde. De 52 nye rækkehuse er placeret ved Skjeberg Allé i rolige og trygge omgivelser med grønne opholdsrum, der giver plads til både fællesskab og fordybelse.
Gårdhavernes terrasser
Eksklusive boliger
Stisystem ved Gaardhaverne
Stisystem
Gårdhaverne
Gårdhaverne

Bygget med hjerte
og hjerne

Gaardhaverne er opført med tanke for både menneske og miljø og derfor er den enkelte bolig Svanemærket – et sundere valg for både miljøet og beboere. Gaardhaverne er udviklet af MT Højgaard Property Development i samarbejde med Holscher Nordberg Architects. Vores fælles mål har været at skabe et nyt boligområde, der opfylder hverdagens krav til funktionalitet og samtidig er smukt og føles rart at bo i.

Uderum Gårdhaverne

Fremtidssikring og bevaring
af den historiske arv

Gaardhaverne

Gaardhaverne er skabt med et ekstraordinært fokus på livet mellem boligerne.
Derfor har landskabsarkitekterne, Lassens Landskab AS, og arkitektfirmaet Holscher Nordberg, arbejdet tæt sammen om at skabe de helt rigtige rammer for det stærke naboskab og moderne familieliv.

Boligernes beliggenhed og tætte placering er inspireret af de klassiske københavnske rækkehusbebyggelser som Kartoffelrækkerne og Brumleby på Østerbro.

Bydelspladsen i Gårdhaverne
Gaardhaverne
Gårdhaverne
Bydelspladsen

Bydelspladsen er et grønt fælles område, hvor børn kan lege og naboer mødes. Her kan du finde en legeplads og rolige opholdsarealer i grønne omgivelser.

Ved siden af bydelspladsen er anlagt en separat boldbane, hvor fodboldstjerner i alle aldre kan øve deres driblinger.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.