Frederikskaj 2

Boligbyggeri

en unik bebyggelse med
nyskabende arkitektur

Frederikskaj 2 er et boligbyggeri i Københavns Sydhavn, der indgår i et tæt samspil med vand, by og det flotte havnemiljø med metrostationen Sluseholmen som nærmeste nabo. Bebyggelsen rummer 145 lejligheder fordelt på syv boligblokke på mellem tre og otte etager, der er placeret optimalt i forhold til lys og udsigt og med landskab inspireret af klitter og kyst.
Subboard
Området
Havneområde
Lejligheder
Terrasse ved Dalum Papirfabrik
Forskellige facader i Frederikskaj
Forskellige facader
Vi har opført boligbyggeriet Frederikskaj 2 med udgangspunkt i spændende arkitektur, hvor hver enkelt blok har et klassisk udtryk, og samtidig, ved hjælp af nøje gennemtænkte materialevalg, opnår en stor variation i facaderne. Boligerne er udviklet ud fra et ønske om at kombinere funktionalitet med æstetik, og der er lagt vægt på en høj kvalitet i valget af materialer og løsninger.
Boligbyggeriet i Frederikskaj
Boligbyggeriet på Frederikskaj 2 er opført med et klassisk udtryk og stor variation i facaderne.
Havnen ved Frederikskaj

Målet er at bevare Papirfabrikkens kulturarv og kvaliteter, men i en ny,
grønnere fortolkning, der passer til den måde, vi ønsker at leve på i dag og i morgen. Med lys og luft. Med tid til at være sig selv og plads til at dyrke relationer og det gode liv.

Området

Langs kajen byggede vi blandt andet en træbrygge
med trappeanlæg, opholdsområder og bådpladser.

Fælleshus
Fælleshus
Havneområde
Bådpladser ved Frederikskaj
Bådpladser
Gode udearealer
Der er gode udearealer til alle boliger, og området omkring boligerne er indrettet, så landskabet er moderne, men samtidig viderefører arven fra det oprindelige havneområde.
Frederikskaj 2
Frederikskaj 2
Fælleshus
Byggeriet Ligger Ud Til Havnen, Og Det Vil Fremover Få Den Nye Metrostation På Sluseholmen Som Nabo. Langs Kajen Byggede Vi Træbrygge Med Trappeanlæg, Opholdsområder Og Bådpladser, Og Bebyggelsens Fælleshus Med Festlokale Og Gæsteværelser Er Placeret På Vandet.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.