Flintholm

Byudvikling
Merværdi til by og nærmiljø
Frederiksbergs nye bydel, Revykvarteret, rummer spændende nybyggeri, hundredvis af arbejdspladser, spirende butiksliv, kollegie, kulturhus, bypark og pulserende liv omkring Flintholm Station og metro. Bydelen er skabt på grunde, der tidligere husede Frederiksberg Gasværk, Frederiksberg Elektricitetsværk og en del mindre industrivirksomheder, der blev rømmet for årtier siden.
Flintholmkvarteret på Frederiksberg
Flintholmkvarteret på Frederiksberg
Flintholmkvarteret på Frederiksberg
Livas Have i Flintholmkvarteret

Plads til hjemmeliv,
erhvervsliv og planteliv.

Livas Have skal summe af liv hele året rundt. Derfor kombinerer Livas Have både private boliger og erhverv. Læg dertil bygningens grønne ydre med bede, plantekummer og klatreplanter, der pryder fortov og facade. Resultatet er et levende byggeri, der skifter karakter i takt med, at dag bliver til aften og vinter bliver til sommer.

MT Højgaard Property Development har siden 2005 deltaget i udviklingen af området med ansvar for den overordnede udviklingsplan for området. En blandet bydel, der både tiltrækker virksomheder, familier, studerende og besøgende. Gennem årene har vi bygget flere, store erhvervsbygninger, boliger og parkeringshus i kvarteret.
Livas Have på Frederiksberg
Livas Have er et ambitiøst byggeri, tegnet af arkitekterne fra Holscher Nordberg, med høje krav til gennemtænkt arkitektur udført i smukke kvalitetsmaterialer.
Livas Have på Frederiksberg
Hjørnehus i otte etager
Senest har vi udviklet Livas Have, et hjørnehus i otte etager med 54 eksklusive lejelejligheder i forskellige størrelser. Vi har arbejdet med både store og små detaljer og de kvaliteter, som samlet betyder, at projektet skaber merværdi til byen og nærmiljøet omkring Flintholm Station. I gadeniveau er der blevet plads til fire erhvervslejemål til fx kaffebar eller små butikker, der kan bidrage til at skabe liv i området. Der er også blevet plads til parkeringspladser i kælder og stueetage for blandt andet lejerne i Livas Have.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.