Mads Bøgelund Lauritzen bliver ny administrerende direktør i MT Højgaard Projektudvikling A/S

oktober 2022

Mads Bøgelund Lauritzen tiltræder 1. oktober 2022 som ny adm. direktør for MT Højgaard Projektudvikling. Han afløser den nuværende administrerende direktør Erik Nielsen som led i et planlagt generationsskifte.
Mads Bøgelund Lauritzen har igennem de seneste 5 år stået i spidsen for Bygherrefunktionen og gennemført en række større udviklingsprojekter inden for erhvervs- og boligbyggeri. Mads er 43 år, uddannet civilingeniør og har en lang og bred erfaring indenfor byggebranchen. Han har således tidligere været både bygherrerådgiver og projektansvarlig i en større entreprenørvirksomhed.

Jeg er glad for, at vi har rekrutteret den næste administrerende direktør i egne rækker. Mads er en dygtig og visionær leder, som kender virksomheden og branchen indefra. Han har skabt flotte resultater og har en positiv tilgang til løsning af de problemstillinger, som typisk opstår i ethvert projektforløb. Mads er fokuseret, ansvarsbevidst og målrettet i sin opgaveløsning til gavn for samarbejdet og en fælles synergi i det enkelte projekts gennemførelse. Han har en naturlig evne til at få folk med og skabe fremdrift i forretningen og på projekterne. Jeg er stolt over at overlade lederskabet til Mads, som også er utrolig vellidt blandt kollegerne.

– Erik Nielsen

Erik Nielsen

Erik Nielsen

Finn Mortensen

Finn Mortensen

Frederik Kristiansen

Frederik Ø. Kristiansen

Erik Nielsen afløste Morten Hansen som administrerende direktør i MT Højgaard Projektudvikling tilbage i september 2021. Erik fortsætter sin ansættelse i MT Højgaard Projektudvikling med fokus på udvikling og gennemførelse af projekterne.

Samtidigt med generationsskiftet i ledelsen, overdrager projektudviklingsdirektør Finn Mortensen ansvaret for vores afdeling i Risskov til Frederik Østergaard Kristiansen. Frederik har de seneste 4 år arbejdet med projektudvikling i MT Højgaard Projektudvikling. Frederik har en baggrund som jurist og har tidligere arbejdet som advokat hos større danske advokatfirmaer.

Finn Mortensen fortsætter ligeledes i MT Højgaard Projektudvikling, hvor han vil fokusere på færdiggørelse af byudviklingen på Dalum Papirfabrik og andre udviklingsopgaver.

 Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for MT Højgaard Projektudvikling og til at fortsætte de gode takter, som virksomheden har præsteret over en årrække. Jeg ser også meget frem til et tæt og tillidsfuldt samarbejde med Frederik, som har en fagligt stærk profil, en bred erfaring, og ikke mindst en god og positiv energi.

– Mads Bøgelund Lauritzen

Dalum Papirfabrik
MT Højgaard Projektudvikling
MT Højgaard Projektudvikling er en selvstændig forretning med stærke udviklings- og styringskompetencer

Vi er en ”full-service” ejendomsudvikler med afsæt i koncernens samlede styrke.

Vi udvikler og realiserer bæredygtige erhvervs- og boligprojekter samt opfører og drifter byggeri i Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi udvikler både med henblik på opførelse i eget regi med salg til private og med henblik på salg til investorer.

Vi yder udviklingsrådgivning og leverer nøglefærdigt byggeri – fra mindre enkeltprojekter til kompleks byudvikling – fokuseret på boliger og kontor i vækstområder i Danmark i samarbejde med grundejere, myndigheder og investorer.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.