Fællesskabsglæde fra første spadestik

marts 2022

I Roskildes kreative Musicon område, hvor bofællesskabet Rullestenen kommer til at ligge, tog MT Højgaard Property Development tirsdag første spadestik på de nye ejerboliger.

Roskildes borgmester Tomas Breddam, som i øvrigt selv bor i et bofællesskab, roste projektet i sin tale og fortalte, at byen glæder sig til at byde beboerne i bofællesskabet velkommen.

Fra os bød Rasmus Tonnesen velkommen. I sin tale sagde han blandt andet:

Der er ingen tvivl om at Rullestenen på flere måder kigger ud i fremtiden. Byggeriet er en branche der ikke just forbindes med at være grønt og miljø rigtigt. Men med byggerier som dette i træ, der ovenikøbet er svanemærket, er det også tydeligt at se, at vi også flytter os.

spader
Pandekager og vafler
Graver
Knap 60 mennesker var samlet for at overvære første spadestik. Der var blandt andet repræsentanter fra Eco Village, rådgivere, vores entreprenører fra HMC og Scandi Byg samt flere kommende beboere med deres familier. Børnene også fik lov at tage flere spadestik og spise pandekager, vafler og drikke kakao, og der var også kaffe til de mere voksne sjæle.
Tale MTH
Fællesskabsglæde
Nogle af de kommende beboere havde medbragt champagne, som de rundhåndet delte ud til deres nye bofæller. De syntes simpelt hen, at det første spadestik var en større fejring end deres underskrevne købsaftale, og det ville de gerne dele med resten af fællesskabet.
Bofællesskabet

Bebyggelsen kommer til at bestå af seks bygninger med 47 ejerboliger i mange forskellige størrelser og planløsninger til trods for præfabrikerede boksmoduler.

Der kommer også et fælleshus på 521 m2 med økologisk fællesspisning, fælles vaskeri og solceller på taget.

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.